Bromfietser gewond door wegwaaiende afrastering

    27 juli 2018

     NINOVE – Op Preulegem raakte een bromfietser gewond; hij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De hevige regenbuien deze namiddag gingen gepaard met heftige windstoten. Ter hoogte van de werken op Preulegem, aan de spoorwegovergang, stond een afrastering met afdekzeilen als vervanging voor het voetpad. Een windvlaag verplaatste de hele afsluiting naar de andere kant van de straat; op dat ogenblik kwam een bromfietser langs gereden. Hij kreeg de afrastering over zich heen en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De brandweer en technische diensten kregen nog meldingen binnen over ondergelopen straten, afgebroken takken en verstopte rioolputjes. Op een aantal terrassen zijn ook parasols weggewaaid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons