• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Burchtstraat zong en danste

  09 juli 2017

  De Burchtstraat heeft 3 dagen van zingen en dansen achter de rug, het werd een geslaagde editie van de “De Burchtstraat zingt & swingt”. Het drukke programma begon op donderdag met straattheater ging op vrijdag verder met optredens van de meezingers van de Helaasheid der zingen en de Dizzy Fingers waarna het op zaterdag de beurt was voor Nederlandstalig werk. Eveline Cannoot beet de spits af en zorgde meteen voor de eerste polonaise van de avond, nadien kwam de dolkomische Ambidance er de ambiance nog een beetje meer inbrengen om nadien verdergezet te worden door de hits van Yves Segers, Nicky Jones nam over om Paul Severs het rijtje van Vlaamse zangers te laten afsluiten, tussendoor zorgde live-muzikant Nico Steen voor de muziek. En toen was het de beurt aan de Ninoofse ambiancemakers van Fred, tet & The swinging tepelboys om de nacht af te sluiten. De kinderen konden zich vermaken aan enkele kermisattracties.  Foto’s Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons