Burgemeester De Jonge op zoek naar optimale bescherming en veiligheid tijdens evenementen.

    27 februari 2018
    #Ninove – Het terreurniveau mag dan wel gezakt zijn van niveau 3 naar niveau 2, toch blijven vele steden voorzichtig bij het organiseren van grootschalige evenementen. Zo werden bijvoorbeeld tijdens carnaval Ninove op strategische plaatsen Wiblocks voorzien, de grote betonblokken die moeten verhinderen dat vrachtwagens of andere voertuigen kunnen inrijden op het publiek.
    De verhuur van deze Wiblocks is echter vrij duur de stad betaalde hiervoor tijdens carnaval 2800 euro. Om deze reden zal onze burgemeester Tania De Jonge morgen tijdens de provincieraad aan de gouverneur de vraag stellen om de provinciale uitleendienst van deze Wiblocks uit te breiden, zodat bezoekers en deelnemers van grote evenementen optimale bescherming kunnen genieten.(BDB)
    #oost_vlaanderen
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons