Burgemeester legt plaatsverbod op aan zes jongeren

    17 januari 2020

    NINOVE – Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) heeft woensdag 15 januari 2020 een plaatsverbod van een maand opgelegd aan zes jongeren.

    De burgemeester nam deze beslissing naar aanleiding van enkele ernstige feiten van overlast, die zich half december van vorig jaar afspeelden in de omgeving van jeugdcentrum De Kuip. De politie was daarvan op de hoogte gebracht.

    Die beslissing houdt in dat de jongeren zich niet mogen ophouden op enkele welomschreven locaties in de stad, die verband houden met de verstoring van de openbare orde. Na een maand volgt een evaluatie, die zal beslissen over een verlenging of een opheffing van de maatregel.

    Van de drie andere plaatsverboden, die eind vorig jaar zijn opgelegd, zijn twee hernieuwd en is één afgerond met een positieve evaluatie.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons