Burgemeester sluit café Déjà Vu aan het stationsplein

  16 juni 2017

  Ninove – Op bevel van burgemeester Tania De Jonge moet  café Déjà Vu tijdelijk zijn deuren sluiten. De burgemeester nam deze beslissing op basis van de pv’s die werden opgesteld na klachten van buurtbewoners over geluidsoverlast. “Als de uitbating van een café de leefbaarheid van een buurt in het gedrang brengt, dan is het mijn plicht om in te grijpen. Ik ben daarvoor niet over één nacht ijs gegaan. Er gingen onder meer twee hoorzittingen met de uitbater aan vooraf”, aldus de burgemeester. (JTN)

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons