Buurtbewoners verenigen zich

    29 July 2017
    Zware vrachtwagens in de Fonteinstraat voor Nervia

    #Okegem – De uitbreidingsplannen van Nervia Plastics in de dorpskern van Okegem zorgen voor heel wat protest bij de buurtbewoners. De buurt vreest toenemend zwaar verkeer door de dorpskern en bijkomende geluidsoverlast. Twee jaar geleden werd de vernieuwing van de milieuvergunning al zwaar gecontesteerd. De stad legde toen voorwaarden op voor de vernieuwing van de milieuvergunning. Het bedrijf schendt al sinds dag één deze voorwaarden. De geluidshinder is fel toegenomen en het aantal vrachtbewegingen is veel hoger dan wat Nervia pretendeert. Het bedrijf wil nu nog verder uitbreiden temidden van een woonzone. Dit is onbegrijpelijk. Nervia plastics is al lang de grootte van een bedrijf in een ambachtelijke zone ontgroeid. Enkele buurtbewoners bundelen nu de krachten en starten de online petitie ‘Hou Okegem leefbaar

    Ze roepen alle inwoners van Okegem op om de petitie te tekenen vóór 5 augustus. De petitie kan ook discreet zonder naamsvermelding worden ondertekend.

     
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons