• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Buurtbewoners verenigen zich

  29 juli 2017
  Zware vrachtwagens in de Fonteinstraat voor Nervia

  #Okegem – De uitbreidingsplannen van Nervia Plastics in de dorpskern van Okegem zorgen voor heel wat protest bij de buurtbewoners. De buurt vreest toenemend zwaar verkeer door de dorpskern en bijkomende geluidsoverlast. Twee jaar geleden werd de vernieuwing van de milieuvergunning al zwaar gecontesteerd. De stad legde toen voorwaarden op voor de vernieuwing van de milieuvergunning. Het bedrijf schendt al sinds dag één deze voorwaarden. De geluidshinder is fel toegenomen en het aantal vrachtbewegingen is veel hoger dan wat Nervia pretendeert. Het bedrijf wil nu nog verder uitbreiden temidden van een woonzone. Dit is onbegrijpelijk. Nervia plastics is al lang de grootte van een bedrijf in een ambachtelijke zone ontgroeid. Enkele buurtbewoners bundelen nu de krachten en starten de online petitie ‘Hou Okegem leefbaar

  Ze roepen alle inwoners van Okegem op om de petitie te tekenen vóór 5 augustus. De petitie kan ook discreet zonder naamsvermelding worden ondertekend.

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons