Buurtinformatienetwerk vraagt verhoogde waakzaamheid op Roesbeke

    16 februari 2022

    MEERBEKE – Het BIN krijgt de laatste tijd melding van verdachte feiten: ’s nachts aanbellen, een nummerplaat stelen. Alertheid in de buurt is dus aangewezen.

    De vertegenwoordiger van het BIN ontving de afgelopen dagen informatie van ongeruste buurtbewoners op Roesbeke.

    Onbekenden belden meerdere keren en tijdens verschillende nachten aan bij mensen. Tot nu toe is niemand opgemerkt of betrapt. Volgens de omwonenden is er ’s nachts ook een toename van het verkeer in de normaal rustige en doodlopende gedeelten van Roesbeke.

    Er kwam ook een melding binnen van een gestolen nummerplaat vooraan een wagen. Dat zou elders vaker voorkomen. Nadien krijgen de mensen dan een telefoon, dat de officiële nummerplaat is gestolen.

    Deze onrustwekkende feiten zijn telkens gemeld aan de lokale politie van Ninove. Het zou goed zijn als de buurt alert zou zijn voor verdachte handelingen of voertuigen op Roesbeke.

    Het BIN Meerbeke 2 voorzag al een infoavond over brandpreventie door de Ninoofse brandweer. Er zal ook iemand van de lokale politie aanwezig zijn in verband met inbraakpreventie. De concrete datum volgt later.

    Info: bij de minste twijfel, bel je best het nummer 101 of 112.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons