BV’s veilen spullen voor Togolese weeskinderen

    01 juni 2017

    Vzw A Future For Togo (AFFT) organiseert opnieuw een grote online veiling ten voordele van de weeskinderen in Toto waar opnieuw heel wat BV’s hun spullen of werken aanbieden. “Christoff & Lindsay bieden een unieke canvas aan uit hun privé collectie”, zegt Gunter De Smet van AFFT. “Herman Brusselmans schenkt een gesigneerd boekenpakket en ex Gouden Schoen Sven Kums zijn voetbalschoenen. Er zijn tickets voor de avant-première van de nieuwe Kampioenenfilm met meet & greet met de acteurs en voor een meet & greet voor Natalia, een gouden plaat van Get Ready en van de originele bezetting van K3 en een triple platina award van Clouseau. Daarnaast is er een VIP-arrangement op AA Gent, een unieke overnachting in Kasteel Bosdam, een ballonvaart voor vier, weekends in Blankenberge en citytrips naar Hasselt en Barcelona. Steven Deduytsche biedt een dj-set aan, Dennis Black Magic zijn persoonlijke zonnebril en je kan ook mee op tournee met 2Empress.” Er kan ook worden geboden op een diner met Andy Peelman van de Buurtpolitie en Pat Krimson & Loredana. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar A Future For Togo vzw en dient onder meer voor het versturen van een container met hulpgoederen. Bieden kan nog tot 10 juni via eBay. Info: www.afuturefortogo.org  

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons