• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Cannabisplantage ontdekt in het hart van de stad

  17 februari 2021

  NINOVE – In een loods op het einde van de Graanmarkt, begin Mallaardstraat is dinsdagavond 16 februari een geoogste cannabisplantage ontdekt.

  De plantage kwam aan het licht doordat dinsdagavond de brandweer van de zone Zuid-Oost was opgeroepen voor een waterlek in de loods aan het begin van de Mallaardstraat. Toen de brandweerlui het gebouw betraden, ontdekten ze een cannabisplantage.

  De planten waren al geoogst, maar de hele installatie was nog aanwezig. De plantage was blijkbaar nog vrij recent actief geweest.

  De lokale politie kwam ter plaatse en verzegelde het gebouw.

  Woensdag 17 februari gebeurt een buurtonderzoek. Het gerechtelijk labo is ook ter plaatse voor een sporenonderzoek.

  Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) is op de hoogte, maar verwijst naar het parket omwille van het lopend onderzoek.

  Zodra we meer informatie hebben, brengen we een aangepaste versie van dit artikel.

  MLI

  De politie verzegelde de loods.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons