Caravans gaan in vlammen op in De Gavers

    29 december 2022

    GERAARDSBERGEN – De brandweer van de zone Zuid-Oost moest woensdagavond 28 december uitrukken voor brandende caravans op het provinciaal domein De Gavers.

    Bij de brand ontploften ook gasflessen. Het brandweerkorps van Geraardsbergen kreeg steun van de brandweerpost Ninove. Ze hadden het vuur snel onder controle. De lokale politie van Geraardsbergen/Lierde stelde een veiligheidsperimeter in. Niemand raakt gewond.

    Brandstichting

    Het is niet de eerste brand op het kampeerterrein van De Gavers. De afgelopen dagen waren al meldingen van brand in de toiletten en een afvalcontainer, waardoor een vermoeden van brandstichting bestaat.

    Het parket van Oost-Vlaanderen liet intussen weten, dat het een branddeskundige heeft aangesteld en ook het gerechtelijk labo is ingeschakeld. Twee caravans zijn volledige uitgebrand, twee andere gedeeltelijk.

    Zolang het onderzoek loopt, geeft het parket voorlopig geen nieuwe info.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons