Chauffeur negeert voorrang en veroorzaakt ongeval op Tabakslaan

    09 februari 2022

    APPELTERRE-EICHEM – Ter hoogte van het kruispunt van de Tabakslaan met de Kapittelstraat gebeurde woensdagavond 09 februari een botsing tussen twee voertuigen. Niemand raakte gewond.

    Een bestuurster reed woensdagavond rond 18.15 uur met haar kleine Citroën op de Tabakslaan, in de richting van Smeerebbe-Vloerzegem.

    Ter hoogte van het kruispunt met de Kapittelstraat is haar wagen aangereden door een Ford Ka, die van Appelterre-Eichem kwam. De chauffeur van dit voertuig had de voorrang genegeerd en wou zonder stoppen de Tabakslaan dwarsen.

    De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost kwam ter plaatse om het kruispunt vrij te maken. De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen.

    Er vielen geen gewonden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons