Chauffeur schielijk overleden aan spooroverweg Savooistraat

  01 september 2022

  NINOVE – Een 68-jarige bestuurder is donderdagnamiddag 01 september plots onwel geworden en overleden. Zijn auto kwam tot stilstand op de spoorovergang.

  De chauffeur kwam rond 14.45 uur vanaf de Zuidstraat en wou de Savooistraat inrijden. Hij is achter het stuur van zijn wagen onwel geworden, waardoor de auto stopte op de spoorovergang.

  Een aantal toegesnelde buurtbewoners en de lokale politie van Ninove konden met vereende krachten de auto van de sporen duwen om erger te voorkomen.

  In afwachting van de komst van de MUG en de brandweer van de zone Zuid-Oost probeerden ze de man nog ter plaatse te reanimeren. Hun inspanningen mochten niet baten, zo bleek bij aankomst van de hulpdiensten.

  De spoorovergang is vrijgegeven voor het verkeer.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons