Chauffeur veroorzaakt aanrijding tussen vier voertuigen

    04 december 2022

    NINOVE – De hulpdiensten moesten zondagvoormiddag 4 december uitrukken naar het begin van de Brakelsesteenweg voor een verkeersongeluk.

    Een witte Peugot SUV was zondag rond 9 uur vanaf de ovonde uit de richting Albertlaan de Brakelsesteenweg richting Outer opgereden.

    Om een ongekende reden wou de bestuurder plots rechtsomkeer maken. Een achteropkomende BMW was niet bedacht op dit manoever en botste op de Peugeot.

    Door de klap kwam de BMW tegen een geparkeerde auto terecht, die op zijn beurt tegen een andere geparkeerde wagen aanbotste.

    De schade aan de wagens is groot, maar er vielen geen gewonden.

    De lokale politie van Ninove regelde het verkeer terwijl de hulpdiensten de weg vrijmaakten. Deze laatsten hadden zich eigenlijk al opgemaakt om het naamfeest van hun patroonheilige Barbara te vieren. Maar noodhulp staat voor de hulpdiensten altijd voorop.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons