Circolito/Da Stoelt brengt circusevenement

    31 augustus 2017

    De dienst cultuur zorgt voor een leuk extraatje bij zomerfestival De Donderdagen en freakt uit met een driedaags circusevenement op de OCMW-site (Burchtstraat, Ninove). Het Mechelse circusatelier Circolito/Da Stoelt! speelt in de tent van Circus Ronaldo vier voorstellingen van Black Coffee. In Black Coffee verandert de tent in een gezellige koffiebar. Je mag iets bestellen bij de circusartiesten. Maar schrik niet als de barista’s plots gaan dansen op de toog of als de obers beginnen te jongleren met koffiekopjes. Circolito/Da Stoelt! toont immers een heleboel circustechnieken, begeleid door livemuziek.

    Praktisch

    • 4 voorstellingen: donderdag 31 augustus (20 uur), vrijdag 1 september (20 uur), zaterdag 2 september (15 uur en 20 uur)
    • Belangrijk: het aantal toeschouwers is beperkt tot 100 per voorstelling! Wil je zeker zijn van een gratis zitje, reserveer dan met een mail aan cultuur@ninove.be. Vermeld in de mail de gekozen voorstelling + het aantal zitjes dat je wenst
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons