Corinne Vanbelle neemt afscheid van de Ninoofse politiek

    27 december 2017

    #Ninove – Na 17 jaren te hebben gezeteld, eerst als OCMW-raadslid en daarna gemeenteraadslid neemt Corinne Vanbelle afscheid van de actieve Ninoofse politiek. Corinne was vooral gekend om haar kritische manier waartoe ze heeft bijgedragen aan het beleid. In het bijzonder door de vraagstukken van burgers en de liberale accenten. “Het was een leerrijke periode, heb vele mensen leren kennen, sommigen zijn vrienden voor het leven geworden. De politiek is erg veranderd en ik voel me minder thuis in de partij- en populistische politiek van nu. Ik neem dan ook afscheid. Voortaan zal ik vanaf de zijlijn supporteren voor het liberale blauwe project in Ninove!” aldus Corinne Vanbelle. Zij stopt per 1 januari 2018 als gemeenteraadslid en geeft hiermee ten volle de kans aan haar opvolger, om goed ingewerkt de lokale verkiezingen van oktober tegemoet te gaan.

    Corinne maakt plaats voor jong en fris iemand omdat Jan Arijs verkiest om op post te blijven als fractieleider in de OCMW-raad. Annelies Van Den Neucker, 27 jaar en afkomstig uit Voorde tevens actief bij Jong VLD Ninove. Ze werkt als marketing en communication officer in de eventsector.

     Met het doorschuiven van Annelies Van Den Neucker naar de gemeenteraad komt een plaats vrij in de OCMW-raad. Gina Fonteyn zal dit mandaat opnemen. “Ik ben blij dat ik mij in het OCMW voor de mensen zal kunnen inzetten. Ik ga er 100% voor”, aldus Gina. Haar roots liggen in Voorde en Denderwindeke, waar ze al jaren aan de slag is als leerkracht in het stedelijk onderwijs.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons