Dakwerker valt naar beneden en overlijdt ter plaatse

    17 november 2021

    NINOVE – Tijdens werken aan het dak van Coatinc nv aan de Pamelstraat-Oost is woensdagochtend 17 november een 20-jarige dakwerker van het aannemingsbedrijf om het leven gekomen.

    Die firma was bij ons dakwerken aan het uitvoeren”, vertelde ons Marc Miclotte, directeur van het metaalafwerkingsbedrijf Coatinc nv op het bedrijventerrein Pamelstraat Oost. “Rond 10.30 uur is een van hun dakwerkers naar beneden gestort. Hij is jammer genoeg ter plaatse overleden.”

    Dat het slachtoffer een Poolse werknemer zou zijn, kon directeur Miclotte niet bevestigen. “Maar dat doet er weinig toe, het is hoe dan ook een tragisch ongeluk.”

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse.

    De politie deed de eerste vaststellingen. Het arbeidsauditoraat zal de omstandigheden van dit arbeidsongeval onderzoeken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons