De Donderdagen 13/7/2017 – Eva Kahan / Kate & Pasi

    14 juli 2017

    De Donderdagen in Ninove zijn een succes. Na de talrijke opkomst vorige week waren de Ninovieters ook deze donderdag massaal aanwezig. 

    En Frida Ook! is de eerste solovoorstelling van circusdocente en (clini)clown Eva Kahan. In deze show speelt Eva Kahan Frida, een (over)enthousiaste huisvrouw met een neiging om alles onder controle te willen houden.
    Haar gebrek aan ervaring, looks en middelen lost ze op door een goede voorbereiding. Alleen doet het publiek niet altijd alles wat Frida ervan verwacht. Deze zéér kindvriendelijke show deed zowel jong als oud bij momenten lachen en verbazen. 
    Van de organisatie van een grote Frida-tombola tot het maken van popcorn met een betonmolen, het komt allemaal aan bod. Deze show zit ook vol interactie en knutselmomentjes. 

    Na de drukte die Frida gemaakt heeft was het Finse duo Kate & Pasi aan de beurt met hun show Suhde. In hun creative show vol circustechnieken tonen zij de relatie van een koppel dat vecht over wie in de zetel mag zitten. De show zit vol humor, acrobatiek en jongleren. 
    Het publiek stond meerdere malen met open mond te kijken naar hun fantastische uitvoering.

    Deze donderdag was nogmaals een topper, hierbij de foto’s. Wij kijken al uit naar volgende week. Let op: volgende optreden heeft plaats in de tuin van het buurthuis De Pallieter in de Smid Lambrechtstraat te Outer. (19u30)

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons