• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

De Donderdagen opzoek naar sterke mannen en vrouwen

27 juli 2017

Ninove – ‘De Donderdagen’ van 10 augustus worden zonder twijfel de Grootste en de Gevaarlijkste van de hele zomer. En vooral: we zoeken dringend vrijwilligers die willen meespelen!
De vrijwilligers helpen objecten op te brengen, maken geluid en spelen soms mee. Kandidaten moeten beschikbaar zijn op 10 augustus vanaf 15.30 voor repetities. Goesting? Mail naar cultuur@ninove.be.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.