De donderdagen vielen in het water, Circus Marcel verwarmt het aanwezige publiek.

    13 augustus 2017

    Dat het hoofdspektakel van de avond reeds was afgelast wist u al, maar door de aanhoudende “malse” regen kon ook het andere spektakel “Home Made” van Circus Marcel niet doorgaan. Voor de eerste keer tijdens deze Donderdagen waren de weergoden ons niet gunstig gezind. 

    Spijtig maar Circus Marcel toverde nog een troostprijs uit de hoed en kon het aanwezige publiek verbazen en opwarmen door de smidse op te starten om enkele atributen (die normaal tijdens de show gebruikt worden) te smeden. De temperatuur van het vuur deed goed en het ambachtswerk viel in de smaak. De Donderdagen vielen dan wel in het water, de sfeer niet. Na een goed half uurtje kampvuur werd het duidelijk dat er geen show in zat door het slechte weer en keerden zowel bezoekers als artiesten huiswaarts. 

    Hierbij enkele sfeerbeelden. 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons