• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Donderdagen weer een succes! Wietske Vogels & Guido Van Hout – Villa Verdraaid & Maintomano – Ekilibua

  03 augustus 2017

  Het was vandaag een zeer kindvriendelijke avond op de donderdagen van de stad Ninove. De Graanmarkt liep goed vol voor de optredens van vandaag. 

  Als eerste waren onze noorderburen Wietske Vogels & Guido Van Hout aan de beurt met hun show Villa Verdraaid. Het werd een kindvriendelijk spectakel voor jong en oud.
  Al jonglerend gaat Guido door het leven, Wietske durft al eens hogere oorden op te zoeken en kan goed overweg met de hoepel. In hun show spelen ze een broer en zus die elkaar graag het leven zuur maken.
  Niets is wat het lijkt en wanneer je denkt dat de gekheid even plaats moet ruimen komt er juist een nieuw toppunt aan. Na de show was er trouwens nog een Hula Hoop animatie en een Jongleer Instuif, beide werden door jong en oud zeer gesmaakt.

  Om 20u30 werd het dan tijd voor het Spaanse duo Maintomano. De show die aan de hand van houten voorwerpen opgebouwd werd is een aaneenschakeling van ontzagwekkende evenwichtskunsten met dynamische overgangen, messenwerpen, balanceren, jongleren en een grote dosis humor.
  Ze kregen dan ook het nog steeds talrijk aanwezige publiek makkelijk mee in hun wereld.

  Hierbij een overzicht in beeld.  

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons