De gezelligste Europese specialiteitenmarkt in Ninove

    06 september 2017

    Ninove – Voor het ultieme vakantiegevoel is er Fiesta Europa.
    De gezelligste en authentiekste Europese specialiteitenmarkt toert rond in Vlaanderen en omstreken, en strijkt dit jaar voor de derde maal neer in Ninove.Zondag is dit gekoppeld aan de autoloze zondag en zijn er tal van animaties en activiteiten doorheen heel de stad!

    Kuier langs kraampjes van marktkramers uit alle hoeken van ons continent die hun lekkerste streekproducten en specialiteiten met zich hebben meegenomen. Franse saucissons, Finse souvenirs en textiel, Griekse olijven, Fudge uit Groor Brittanië, heerlijke Italiaanse hammen, lederwaren ,kruiden, mineralen, juwelen en véél meer.

    Vlei u neer op een internationaal terras om te genieten van; Spaanse Paella of churros, Portugese cocktails, grillgerechten uit Bavaria, een wijntje uit de Moezelstreek of toch maar die Belgische pint.

    In het kielzog van onze marktkramers reizen er heel wat muzikanten mee die voor sfeervolle live muziek zorgen, die je uitnodigt om te dansen.

    Praktisch, openingsuren:
    vrijdag 15 september vanaf 12u tem +/- 21u
    zaterdag 16 september vanaf 10u tem +/-21u
    zondag 17 september vanaf 10u tem +/-19u

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons