De heropstart van de Ninoofse horeca: een eerste indruk

    13 juni 2020

    NINOVE – Ondertussen zijn, na alle corona-perikelen, de meeste cafés en restaurants reeds een kleine week opnieuw geopend. Wij gingen een kijkje nemen in een paar zaken om de sfeer op te snuiven én te polsen naar de eerste indrukken.

    Het is onze derde reportage rond de Ninoofse horeca in deze corona-tijden. We gingen rond in een aantal cafés op vrijdag 13 maart, de allerlaatste dag dat zij mochten openen.

    Met de eerste versoepelingen, eind april, zochten we een aantal andere mensen uit de horeca op om naar hun professionele vooruitzichten te luisteren.

    Maandag 8 juni was het dan eindelijk zover: de horeca mocht opnieuw zijn deuren openen. Eindelijk een pint of een Witkap van het vat, gezellig tafelen buitenshuis; het kan weer allemaal.

    Maar hoe verliepen deze eerste dagen eigenlijk? Valt het mee, werken onder deze toch wel extreme veiligheidsmaatregelen? En komt er dan wel volk op af?

    Ninofmedia had een gesprek met verschillende zaakvoerders.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons