De Kiem plant nieuw begeleidingscentrum voor druggebruikers in Ninove

    15 november 2019

    NINOVE – De Kiem wil een nieuw centrum openen om druggebruikers van hun verslaving af te helpen. Samen met het stadsbestuur zoeken ze een geschikte locatie.

    De Kiem heeft al centra in Gavere, Gent, Ronse en Geraardsbergen. Mensen met een drug-, alcohol- of medicatieprobleem kunnen er praten met artsen en hulpverleners.

    Nu wil de organisatie een nieuw centrum openen in Ninove. De drugproblematiek breidt zich in onze regio immers uit, ondermeer via Brussel en de rand.

    De Kiem hoopt de nieuwe vestiging in het voorjaar van 2020 op te starten. Momenteel zoeken ze samen met het stadsbestuur naar een geschikte locatie.

    Burgemeester Tania De Jonge bevestigde ons die plannen. “Het is wel geen opvangcentrum voor druggebruikers, maar een centrum voor medische begeleiding. Op de gemeenteraad van 21 november zal ik daarover meer uitleg geven.”

    Info: De Kiem.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons