• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opbouw aankomstzone ‘De Omloop’ van start gegaan

  21 februari 2019

  NINOVE – Nog iets meer dan een week en dan zal ‘De Omloop’ aankomen in het centrum van Ninove.

  De opbouw van de nieuwe aankomstzone van de openingsklassieker is in volle gang. Deze week is begonnen met de plaatsing van de grote VIP-tent op de parking van Heilig Harten school langs de Onderwijslaan. Er is gekozen voor een volledig nieuwe constructie met 2 verdiepingen en een oppervlakte van 1.900 m2.

  Tegenover de tent zal een reuzenscherm opgesteld staan en richting aankomst is eveneens een scherm voorzien.

  Ook elders in het centrum kan men er niet meer naast kijken dat de wedstrijd eraan komt. In alle winkelstraten zijn banners opgehangen en borden geplaatst.

  Nu is het wachten wie de eerste winnaar zal zijn aan de nieuwe aankomstlijn.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons