Deel vals plafond Carrefour naar beneden

    26 december 2022

    NINOVE – Een tegenslag voor de Carrefour-vestiging aan de Albertlaan: maandagvoormiddag 26 december begaf een beperkt gedeelte van het vals plafond het.

    Het gedeelte, waar het plafond naar beneden kwam, ligt ter hoogte van de slagerij/charcuterie.

    Tussen het vals plafond en het eigenlijke plafond van de winkel zijn heel wat leidingen en nutsvoorzieningen opgehangen. Volgens onze informatie is een gedeelte ervan losgekomen, kwamen de leidingen op het vals plafond terecht, dat het op zijn beurt begaf. Niemand raakte gewond.

    De toegang tot die plaats in het warenhuis is afgesloten voor de klanten. De herstellingen zijn inmiddels gestart, maar kunnen toch enkele dagen in beslag nemen.

    Voor de Carrefour is dit wel een tegenslag tijdens een van de druktste winkelperiodes van het jaar.

    De directie wenste over dit voorval geen commentaar te geven.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons