Zes gewonden bij zwaar verkeersongeluk aan kruispunt Den Doorn – Verkeerslichten waren defect

  12 juli 2020

  NINOVE – Twee wagens zijn zondagavond 12 juli rond 18 uur aan het kruispunt Den Doorn op elkaar ingereden. Op dat ogenblik waren de verkeerslichten op het kruispunt defect. De zes inzittenden van de twee auto’s zijn afgevoerd naar verschillende ziekenhuizen.

  Zondagavond kwam een echtpaar op de Aalstersesteenweg vanuit de richting Slaghmuylder het kruispunt Den Doorn opgereden. Daar kwam hun Volkswagen in botsing met een Volvo. Deze wou op de Expresweg vanuit de richting Aalst doorrijden naar de Koning Boudewijnlaan. Op dat moment waren de verkeerslichten defect.

  De klap was bijzonder hevig. De hulpdiensten van de  zone Zuid-Oost en de MUG waren snel ter plaatse. Zij onzetten het echtpaar, dat is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  In de andere auto was de ravage nog groter. De brandweer moest het dak opsnijden om de bestuurder te bevrijden. De drie inzittende kinderen zijn geëvacueerd via de opengeknipte portieren. Zij zijn allen weggevoerd naar verschillende ziekenhuizen.

  Door de klap zijn ook brokstukken op twee wagens terechtgekomen. Deze stonden aan te schuiven aan het kruispunt.

  Het ongeluk zorgde voor grote verkeershinder. De lokale politie moest een gedeeltelijke wegomlegging voorzien en het verkeer op de Expresweg/Boudewijnlaan op één rijvak brengen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons