Dief op pad

    24 april 2024

    DENDERWINDEKE – Een aantal inwoners is op 22, 23 en 24 april het slachtoffer geworden van inbraken in hun woning of een poging daartoe. De politie roept op tot waakzaamheid.

    Bij deze (pogingen tot) inbraken is sprake van 1 mannelijke dader. Hij is volledig in het zwart gekleed: zwarte sportschoenen, een zwarte broek, een zwarte halflange jas met kap en een zwarte muts. Hij draagt eveneens een opvallende donkerblauwe rugzak met een witte rits. De dader komt eerder sjoffel over en heeft een slecht verzorgd uiterlijk.

    Deze dader heeft op 24 april ook in Zandbergen slachtoffers gemaakt. Het is niet uitgesloten dat hij de komende dagen nog feiten zal plegen in Denderwindeke en/of Ninove.

    Bezit je informatie, was je getuige, bezit je camerabeelden of ken je mensen, die over beelden beschikken omtrent de genoemde feiten? Contacteer zo snel mogelijk de lokale politie van Ninove: op 054-312 312 tijdens de kantooruren of online via het contactformulier.

    Als je de verdachte opmerkt, bel dan meteen de dienst 110/112, zodat de politiediensten op het terrein gepast en tijdig kunnen reageren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons