Dienstenchequebedrijf laat personeel Ninove beter kennen

    20 januari 2018

    #Ninove  Dienstenchequebedrijf Plus Home Services met vestiging in de Kaardeloodstraat in Ninove organiseerde een rondleiding door de stad voor het personeel dat bij hen tewerk gesteld is. Dit bedrijf heeft in ons land 4800 personeelsleden waarvan er 80 tewerkgesteld worden in Ninove, onder deze werknemers bevinden zich mensen van 10 verschillende nationaliteiten. Om deze mensen de stad waar ze wonen en werken beter te leren kennen organiseerde het bedrijf een rondleiding met stadsgids langs de belangrijkste gebouwen in het centrum en gaf stadsgids Petrus de nodige uitleg over de geschiendenis van onze stad. De verantwoordelijke van de Ninoofse vestiging, Daphné, was tevreden over de opkomst. De dag ging van start met een ontbijt in cafe De Keizer, waar ook Schepen van integratie Katie Coppens langskwam om het initiatief te steunen.  Foto’s Giovanni Neckebroeck 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons