Dieven aan de haal met werkmateriaal uit bestelwagen

    28 oktober 2020

    OKEGEM – In de Leopoldstraat hebben dieven in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 oktober een bestelwagen opengebroken. Ze namen boormachines en een laptop mee.

    De bedrijfscamionette stond dinsdagavond rond 20 uur geparkeerd in de Leopoldstraat. De diefstal moet tussen 11 uur en 02 uur zijn gepleegd.

    De daders moesten drie autoruiten inslaan vooraleer ze in de bestelwagen geraakten. Daarbij sneed een van die dieven zich. Wellicht gebruikten ze ook een schroevendraaier om het voertuig te openen. Ze lieten deze achter. De buit: enkele boormachines en een laptop.

    Niemand in de buurt heeft iets opgemerkt.

    De politie is een sporenonderzoek gestart en kan ook via het achtergelaten bloed een DNA-profiel laten onderzoeken. Ook een analyse van camerabeelden zou eventueel naar de daders kunnen leiden.

    Info: met informatie kun je terecht bij de lokale politie Ninove via 054-312 312 of 101/112 voor dringende hulp.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons