Dieven aan de haal met werkmateriaal uit voertuig

    25 februari 2022

    OKEGEM – Dieven stalen woensdagnacht 23 februari werktoestellen uit de wagen van een inwoner van de Fonteinstraat.

    De politie kreeg melding van een diefstal, woensdagnacht 23 februari tussen 01.37 uur en 02.11 uur.

    Dieven forceerden het voertuig van een bewoner van de Fonteinstraat. Ze gingen aan de haal met werktoestellen.

    Informatie

    Mocht je informatie hebben (getuigenis, camerabeelden…) in verband met deze feiten,  contacteer de politie: op het nummer 054-312.312 (tijdens de kantooruren) of online.

    De politie vraagt ook de leden van het buurtinformatienetwerk (BIN) en de bewoners van de nabij liggende straten (Haezeleerstraat, Okegem-Dorp…) om hun camerabeelden, wanneer zij daarover beschikken, na te kijken tijdens het hierboven vermelde tijdstip.

    De politie is meer specifiek op zoek naar een blauwe VW Touran.

    101/112

    Mocht je verdachte personen opmerken, wiens handelingen wijzen op (de voorbereiding van) een inbraak of mocht je hun voertuigen opmerken: contacteer dan onmiddellijk de dienst 101/112. Hoe sneller je belt, hoe groter de kans dat de politie de verdachte(n) nog ter plaatse of in de buurt aantreft.

    Bel dus niet naar de vaste lijn van de lokale politiezone. Als je 101 of 112 belt, komt je oproep rechtstreeks bij de centrale dispatching. Zij sturen de politie-interventieploegen aan op het terrein.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons