Dieven dringen appartement binnen op de Centrumlaan

    29 juni 2019

    NINOVE – In het centrum van Ninove werden enkele bewoners van 1 appartementsgebouw op de Centrumlaan, nabij de Dreamland, het slachtoffer van een diefstal of poging tot diefstal met braak uit hun appartement. Het cilinderslot van hun voordeur werd afgebroken, waarna het appartement bezocht werd op zoek naar buit.

    Voor deze feiten komen 2 jongedames van het zigeunertype in beeld.
    Ze zijn erin geslaagd op onbekende wijze voorbij de algemene inkomdeur te komen.

    Ook begin dit jaar 2019 en eind vorig jaar 2018, werden enkele bewoners van de Centrumlaan het slachtoffer van gelijkaardige feiten.

    De daders die deel uitmaken van een rondtrekkende dadergroep, dewelke zich veelal verplaatsen met het openbaar vervoer en zeer flexibel zijn in hun handelen is het niet altijd voor de hand liggend om deze te vatten.

    Het tijdstip van de feiten is meestal overdag tussen 10.00 en 16.00 uur. De dinsdagen, tijdens de wekelijkse dinsdagmarkt zijn de favoriete momenten, doch niet exclusief, er zijn ook reeds feiten gepleegd op andere weekdagen en in het weekend.

    ​Wanneer u verdachte personen opmerkt die dit gedrag stellen of gesteld hebben, aarzel dan niet om meteen de politiediensten te contacteren op het nr 101.

    De politie vraagt ook aan de personen die informatie hebben over de identiteit van de verdachte/verdachten en/of over camerabeelden beschikken waarop de dader of daders te zien zijn, deze eveneens te melden aan de politie.

     

    ADU

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons