Dieven proberen munt te slaan uit corona-crisis

    24 maart 2020

    REGIO – Hoe erg een situatie ook is, sommige linkadoors zien onmiddellijk een voordeel. Zo zijn op verschillende plaatsen in ons land dieven aan het werk. Zij viseren ouderen en andere kwetsbare personen. Het is dus belangrijk om alert te zijn.

    De dieven zoeken, zoals alle door de wol geverfde fielten, vooral gemakkelijke slachtoffers. Een of meerdere personen gaan langs bij oudere en/of kwetsbare personen. Ze komen zogezegd controleren of die mensen het goed stellen en of ze de corona-maatregelen opvolgen.

    Op die manier winnen ze het vertrouwen en kunnen ze meestal vlot in de woning komen om hun slag te slaan.

    Het is dus belangrijk om geen onbekenden binnen te laten. Indien dergelijke mensen zich aanbieden of je merkt iets verdacht, verwittig dan meteen de politie.

    Info: dringende politiehulp 101 – Algemene informatie 054-312 312.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons