Dieven roven drie bestelwagens leeg

    09 juli 2020

    MEERBEKE – Firma De Doncker in de Klapstraat is in de nacht van 8 op 9 juli het slachtoffer geworden van dieven. Zij roofden handwerktuigen uit drie bestelwagens, die op het terrein van het bedrijf stonden geparkeerd.

    De Klapstraat ligt niet ver van de Brusselsesteenweg. De onbekenden kwamen via de achtergelegen velden op het terrein van de firma. Daar stonden drie bestelwagens, zogenaamde werkcamionettes, geparkeerd. De dieven hebben voor een grote som aan handwerktuigen uit de voertuigen gestolen: boormachines, slijpschijven, laserpassers en dergelijke.

    Dat is voor het bedrijf niet alleen een financieel verlies. Twee dagen voor het bouwverlof brengt deze diefstal ook afwerking van lopende projecten in het gedrang.

    De lokale politie van Ninove is met een onderzoek gestart. Het is niet de eerste keer, dat in deze omgeving dieven toeslaan. Alles wijst in de richting van een rondtrekkende daderbende. Het is dus niet uitgesloten, dat de daders de komende dagen en nachten opnieuw afzakken naar onze streek.

    Ben je getuige van handelingen, die wijzen op (voorbereidingen voor) een inbraak in een woning of een handelszaak? Bel dan zo snel mogelijk het nummer 101 (112). Op die manier kunnen de politiediensten op het terrein gepast en tijdig reageren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons