• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Drie medewerkers distributiecentrum Delhaize gearresteerd voor drankendiefstal

11 juni 2021

NINOVE – De recherche van de lokale politie Ninove arresteerde maandag 7 juni drie personen. Het zijn medewerkers van het distributiecentrum Delhaize.

Ze worden ervan verdacht tijdens hun werk en gedurende meerdere maanden dure flessen alcoholische drank te hebben gestolen.

De totale waarde van de gestolen goederen zou al oplopen tot € 60.000. Bij huiszoekingen is een deel van de buit gerecupereerd.

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft de drie verdachten voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze plaatste hen onder aanhoudingsmandaat.

De recherche van de lokale politie Ninove zet het onderzoek verder.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.