Drie Oekraïners gewond bij zwaar ongeval op Albertlaan

    25 juni 2022

    NINOVE – Zaterdagavond 25 juni rond 21.45 u gebeurde op de Albertlaan, tussen Preulegem en de Gentsestraat, tegenover Carrefour, in de richting van brouwerij Slagmuylder een zwaar ongeval.

    Een BMW reed er tegen een geparkeerde bestelwagen. De impact van de aanrijding was zwaar. In de flauwe bocht begon het voertuig aan hoge snelheid plots te slippen en verloor het de controle over het stuur. De wagen reed aan hoge snelheid tegen het geparkeerde voertuig van de firma Boels, en kwam daarna dwars op de rijbaan terecht.

    De brandweer Zuid-Oost, ziekenwagen, politie en MUG kwamen ter plaatse. De bestuurder moest door de brandweer bevrijd worden uit zijn wagen.

    In totaal waren er 3 inzittenden, allen Oekraïners, die gewond overgebracht werden naar het ziekenhuis. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

    GNE

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons