Driejarige kleuter ontvoerd, nadien veilig teruggevonden

    06 december 2020

    MEERBEKE – Een kind van drie is zondagnacht 06 december na een schermutseling meegenomen uit een appartement aan de Brusselsesteenweg. Een van de verdachten is de vader van het kind, dat nadien elders veilig is teruggevonden.

    Het parket bevestigde, dat zondagnacht een aantal personen in een appartement aan de Brusselsesteenweg zijn binnengevallen.

    Er ontstond een schermutseling, waarbij twee mensen zijn gewond geraakt. Een van hen is zwaargewond, maar niet in levensgevaar.

    De verdachten namen een driejarig kind mee. Onder hen de vader van het kind.

    Het zou gaan om de woning van de ex-partner van de vader. Hij mocht het kind niet meer zien en wou het recht in eigen handen nemen.

    De kleuter is nadien elders veilig en wel teruggevonden.

    De verdachten zijn voortvluchtig.

    Heb je tips of nieuws laat het ons zeker weten op 0495 69 32 72

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons