Dronken vandaal mag factuur verwachten van de politie

    10 juni 2020

    NINOVE – Een dronken man zorgde op het industrieterrein in de nacht van 9 op 10 juni voor overlast. Omdat hij de combi onderplaste en beschadigde zal de politie hem de rekening presenteren.

    De man was duidelijk dronken en wilde vannacht het industrieterrein niet verlaten. De medische hulpdiensten boden hem in eerste instantie hulp aan.

    Uit veiligheidsoverwegingen besloot de interventiedienst van de lokale politie om de dronken agressieveling mee te nemen naar het commissariaat.

    Hierop verloor hij helemaal de controle. Hij plaste in het dienstvoertuig en stampte een gat in de zijdeur van de combi.

    De dronken vandaal mag zich aan een factuur verwachten. Hij zal de kosten voor de reiniging van de combi en de herstelling van de blikschade moeten betalen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons