Echtpaar belandt met auto in gracht langs Brakelsesteenweg

    18 juli 2021

    APPELTERRE-EICHEM – Bij een ongeval op de Brakelsesteenweg (N8) raakten de twee inzittenden gewond. Hun wagen belandde in de gracht naast de weg.

    De chauffeur van een Peugeot 207 verloor zondagmiddag rond 12.00 uur op de Brakelsesteenweg richting Ninove de controle over zijn wagen. Daardoor belandde de auto in de gracht, ter hoogte van de firma Jacobs Woonconcept.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost bevrijdden de twee inzittenden uit de wagen en brachten hen nadien over naar het ziekenhuis in Aalst.

    De lokale politie Ninove deed ter plaatse de vaststellingen en zorgde ook voor de afwikkeling van het verkeer tijdens de interventie van de hulpdiensten.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons