Een gewonde bij frontale botsing op Elisabethlaan

    07 juli 2022

    NINOVE – De brandweer van de zone Zuid-Oost moest donderdagvoormiddag 7 juli een chauffeur bevrijden uit zijn wagen. Deze was op de Elisabethlaan frontaal aangereden door een pick-up.

    Een Nissan Navara reed donderdag rond 9.45 uur op de Elisabethlaan, vanaf Den Dollar richting Centrumlaan. Op de spoorwegbrug week de chauffeur af van zijn rijvak; hij zou even onwel zijn geworden. Door dit manoever kwam zijn wagen op de andere weghelft frontaal in botsing met een Volvo, die richting Den Dollar reed.

    Door de klap raakte de chauffeur van de aangereden wagen gekneld. De brandweer moest hem bevrijden. De ambulance nam hem daarna mee naar het ziekenhuis. De chauffeur van de Nissan vertoonde geen uiterlijke verwondingen, maar is meegenomen ter observatie.

    De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen op de plaats van het ongeluk. Ze sloot de Elisabethlaan tussen Den Dollar en het kruispunt met de Centrumlaan tijdelijk af en leidde het verkeer om.

    MLI – Foto’s: Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons