• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Elektrisch vuurtje zorgt voor rookschade

  31 december 2020

  OKEGEM – In een woning van de Hazeleerstraat vatte woensdagnacht 30 december een elektrisch verwarmingstoestel vuur. Gelukkig bleef het onheil beperkt tot rookschade.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg rond 22.45 uur een oproep.

  In een woning aan de Hazeleerstraat was in de badkamer vuur ontstaan. De oorzaak lag bij een elektrische verwarmingstoestel.

  De brandweer had het onheil snel onder controle en kon het ergste voorkomen.

  Er is alleen lichte rookschade in de woning. Niemand raakte gewond.

  MLI

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons