Fietsbelconcert voor Leen en Pros

    04 mei 2020

    NINOVE – Op het Niniaplein hielden de Eldoradofietsers zondag 3 mei een ‘fietsbelconcert’. Dit deden ze ter nagedachtenis van hun overleden fietsmakker ‘Pros’ De Smet en voor de tachtigste verjaardag van zijn levenspartner Leen Maus.

    Ze kwamen druppelsgewijs toe, de Eldoradofietsers en vrienden van Pros en Leen.

    Om 11.30 uur verscheen de jarige op haar balkon en kon het fietsbelgerinkel beginnen. De ontroerde tachtiger was duidelijk verrast en antwoordde met kushandjes.

    Initiatiefnemer Rik Haelterman: “Pros was al vroeg een van de actieve leden bij de Eldoradofietsers. Hij zorgde altijd voor ambiance en hielp waar hij kon. Zijn levensgezellin wordt nu 80 en bij wijze van eerbetoon aan Pros wilden we haar verrassen met deze ludieke actie”.

    Iedereen, die niet in koppel, was hield zich mooi aan de ‘social distancing’ regels.

    JTR – Foto’s Giovanni Neckebroeck 

     
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons