• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Fietspad Mallaardstraat heeft dringend snoeibeurt nodig

  30 juni 2019

  NINOVE – Het fietspad langsheen de Mallaardstraat is bijna niet meer te gebruiken door overhangende struiken.

  Langs het fietspad in de Mallaardstraat fiets je letterlijk met je hoofd in de struiken. Op bepaalde delen is er bijna geen doorkomen meer aan. Zowel links als rechts van het fietspad is het groen zover opgeschoten dat de doorgang wel heel smal geworden is.

  De struiken en hagen verdienen dringend een grote snoeibeurt aangezien de veiligheid hier in het gedrag komt, en fietsers zelfs op de weg gaan rijden. Dit is eigenlijk een dubbelrichting fietspad, maar door de overhangende struiken zijn tegenliggers op bepaalde stukken niet zichtbaar, wat ongelukken kan veroorzaken.

  Ook distels en struiken met doornen op gezichtshoogte zorgen voor gevaarlijke toestanden. Op plaatsen zijn ook de klinkers niet meer zichtbaar door gras tussen de voegen. Dat zou het inzetten van de onkruid-borstelmachines rechtvaardigen.

  Normaal voert een sociale werkplaats deze snoeiwerken uit, maar blijkbaar is er het één en ander misgelopen bij de afspraken met deze firma. In elk geval is dringend ingrijpen hier noodzakelijk.

  GNE  – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons