• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  1000 km van Kom op Tegen Kanker trok door Ninove

  14 mei 2018

  #Ninove  – De 1000 kilometer van Kom op Tegen Kanker heeft afgelopen weekend 4,93 miljoen Euro opgebracht. Hiervoor waren 986 teams onderweg die iedere dag elk 250 km reden tussen Mechelen en de middagsteden, iets dat vorig jaar ook Ninove was. Dit jaar werd twee dagen door Ninove gereden, op zaterdag reden de fietsers door Denderwindeke toen ze van Zottegem naar Mechelen reden en op zondagvoormiddag ging de tocht vanaf Okegem naar Ninove, Outer, Appelterre en Voorde verder richting Harelbeke. Er werd in 8 pelotons gereden van ongeveer 150 renners, deze werden begeleid door signalisatiewagens en politie om alles in goede banen te leiden.   (GNE) foto’s Giovanni Neckebroeck    

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons