Fietser op weg naar werk raakt zwaargewond – Nieuwe versie

    13 juni 2023

    NINOVE – Een fietser is dinsdagmorgen 13 juni omstreeks 4.45 uur met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht na een ongeval in de Nederwijk-Oost.

    De man reed dinsdagochtend op zijn elektrische fiets naar zijn werk in het depot van de Delhaize in het bedrijventerrein Nederwijk-Oost.

    Nadat een vrachtwagen hem was gepasseerd, is de fietser om een vooralsnog onduidelijke reden gevallen. Camerabeelden kunnen misschien meer informatie verschaffen over de oorzaak van zijn val.

    De man raakte wel zwaargewond en had verschillende breuken. De brandweer en de MUG van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse; de ambulance heeft het slachtoffer weggevoerd naar het ziekenhuis.

    De lokale politie van Ninove was eveneens aanwezig om de vaststellingen te doen van dit ongeval.

    In de loop van de namiddag kregen we de melding, dat de fietser buiten levensgevaar is.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons