• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Foodtruckfestival onder zomerse omstandigheden

  07 juli 2017

  Dit weekend vindt het HAP-foodtruckfestival plaats aan de rand van het stadspark in Ninove. Met een 30-tal foodtrucks toveren ze het stadspark om tot een sfeervol openluchtrestaurant. Naast de mobiele keukentjes zijn er muziekoptredens, kinderanimatie, straattheateracts, dit terwijl je vanop de banken of op een dekentje in het gras kan genieten van de hapjes en drankjes. De eerste dag bracht alvast een massa mensen naar het gezellig ingericht foodpark. Men kan er nog terecht op zater- en zondag vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur.   Foto’s Giovanni Neckebroeck  

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons