Forza-kandidaten voor Bijzonder Comité Sociale Dienst gekend

  21 december 2018

  NINOVE – Forza Ninove levert vier kandidaten voor het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD).

  Het BCSD is o.a. bevoegd voor de behandeling van individuele OCMW-dossiers buiten de politieke invloedssfeer. Het bekrachtigt de dringende steun en geeft advies aan de raad voor maatschappelijk welzijn over het sociaal beleid van het OCMW.

  Het BCSD telt in Ninove 8 leden (exclusief de voorzitter). Op basis van het aantal zetels in de gemeenteraad ziet die verdeling er als volgt uit:

  • Forza Ninove 4,
  • Open VLD 2,
  • Samen 2.

  Forza Ninove diende inmiddels de kandidaten in voor de 4 zetels: Dirk van Opdenbosch, Dany Goessens, Ilse Malfroot en Guy D’Haeseleer. Uiteraard geven we dit onder voorbehoud.

  De aanstelling van de leden van het BCSD gebeurt tijdens de eerste vergadering van de gemeenteraad/OCMW-raad op 3 januari 2019.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons