Garageverkoop en rommelmarkt in de wijk Pamelstraat

    18 augustus 2017

    Ninove – Tijdens de Autoloze Zondag op 17 september organiseert het wijkcomité Pamelstraat-Nederwijk in samenwerking met de stad Ninove opnieuw een garageverkoop en rommelmarkt in de wijk.
    Deelname en toegang is voor iedereen gratis. Vorig jaren waren er een 220-tal standen. Standhouders die niet in de wijk wonen betalen 5 euro waarborg die ze terug krijgen bij het proper achterlaten van hun standplaats. De wagen mag niet bij de stand blijven staan. Geen commerciële kramen.
    De garageverkoop gaat door in volgende straten: Pamelstraat, Nederwijk, Moeder Tiburcestraat, Emiel De Molstraat, Omer Van Trimpontstraat, Keldermeersbaan en Oudepostplein.(andu)

    Joachim De Maeseneer, joachimdm@yahoo.com of 0499/80 89 05

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons