Geldboete, rijverbod en alcoholslot voor dronken bestuurster

    05 april 2023

    AALST/OKEGEM – De politierechter veroordeelde een vrouw uit Ninove nadat ze vorig jaar met haar wagen overkop was gegaan in de Kattestraat.

    De vrouw was in de nacht van maandag 28 februari op dinsdag 01 maart 2022 gewond geraakt bij een ongeval in de Kattestraat.

    Iets na middernacht reed ze daar met haar Mercedes en was ze kennelijk onder invloed. Ter hoogte van een wegversmalling raakte ze een houten paal, waardoor haar wagen op het dak terecht kwam. Ze had zichzelf kunnen bevrijden, maar was toen gewond afgevoerd naar een ziekenhuis.

    Straf

    De politierechter veroordeelde haar maandag 3 maart voor deze feiten tot een geldboete van € 4.000.

    Ze krijgt een rijverbod van 6 maand, waarna ze opnieuw haar rijexamens moet afleggen. Ze moet in haar wagen voor de duur van 2 jaar eveneens een alcoholslot laten plaatsen.

    Info: lees ook ‘Vrouw gewond nadat auto op dak belandt’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons