• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gevel belandt voor tweede keer op dak van aanpalende woning

  21 januari 2021

  OUTER – Door de storm van vannacht 21 januari stortte in de Kloosterstraat een gevel in opbouw in op het dak van de aanpalende woning. Het was de tweede keer op korte tijd.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg donderdagnacht rond 02 uur een oproep uit de Kloosterstraat in Outer. Een gevel in opbouw was ingestort en tegen het dak van de aanpalende woning gevallen.

  Dat dak was nog maar pas hersteld van een gelijkaardig incident enkele weken geleden. Toen belandde dezelfde gevel in opbouw door het dak van het naastliggende huis.

  De brandweer kreeg nog een oproep uit Denderwindeke. Op de parking schuin tegenover de Sint-Pieterkerk was een boom omgewaaid.

  Voor de rest bleef het betrekkelijk rustig, ondanks de soms hevige windpieken deze nacht.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons