Gewonde na botsing auto met Lijnbus

    05 september 2023

    NINOVE – Een personenwagen kwam dinsdagavond 5 september op de Elisabethlaan in botsing met een bus van De Lijn. Een persoon raakte licht gewond.

    Rond 19.45 uur wou een chauffeur met zijn Peugeot vanaf de Pollarebaan linksaf de Elisabethlaan oprijden. Hij zag niet de Lijnbus, die vanaf de Elisabethlaan kwam aangereden.

    De bus ging volop in de remmen, maar de Lijnbestuurder kon een aanrijding niet meer voorkomen en raakte de personenwagen in de linkerflank.

    In de Peugeot raakte een persoon licht gewond. De ambulanciers dienden ter plaatse de eerste zorgen toe.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam eveneens ter plaatse om de weg vrij te maken. De lokale politie van Ninove zorgde voor de afwikkeling van de file, die op de drukke verkeersader was ontstaan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons